Aula drift uge 43+44

I uge 43 og 44 kan I på denne side orientere jer i forhold til større driftmæssige udfordringer i forhold til opstarten i Aula.

I kan finde Aula's egen driftside her.

22.10.2019, 14:25: Datamigrering fra SkoleIntra til Aula

Netcompany er igang med datamigreringen fra SkoleIntra til Aula. De har meldt ud at de først forventer at være færdige d. 28.oktober (måske før). Når de er færdige skal en mindre gruppe pilotskoler teste migreringen så man kan få rettet de fleste fejl. Dernæst bliver vi bedt om at lave stikprøver på egen data. Så vi afventer derfor yderligere instruktion i forhold til overflyttet data fra SkoleIntra til Aula.

21.10.2019, 08:47: Problemer med at tilgå SkoleIntra (opdateret d. 22.10.2019)

Der er lukket for SkoleIntra for personale, elever og forældre fra mandag i uge 43. Dog har SkoleIntra administratorer stadig adgang. Vi møder dog nogle udfordringer. Bl.a. kan folk kun logge på den nye version af LærerIntra og kan derfor bl.a. ikke få lov at tildele administrator rettigheder til andre brugere. Vi kigger på det lige nu og forsøger at løse det.

Peder har udsendt nyhedsbrev til administratorer og tovholder d. 22.10.2019 hvor han orienterer om hvordan man får adgang til SkoleIntra.